Πως να σωθεί η Πατρίδα-Μέρος 1
Δυτική «Αυτοκρατορία του Κακού». [3 Δεκεμβρίου 2012...]
Πως να σωθεί η Πατρίδα-Μέρος 2
Κατεχόμενη Ελλάδα και Ανύπαρκτη Αντιπολίτευση. [5 Δεκεμβρίου 2012...]
Πως να σωθεί η Πατρίδα-Μέρος 3
Μια Νέα Μεγάλη Ιδέα για τον 21ο Αιώνα. [9 Δεκεμβρίου 2012...]
Ευρω-Αττίλας στη Κύπρο
[16 Μαρτίου 2013...]
Odious Debt
[11 Απριλίου 2010...]
Η Χρηματοδεσποτεία των Banksters (Ι)
H υποτέλεια των εγχώριων πολιτικών επιστατών και τα «αριστερά» υποστηρίγματα. [14 Μαρτίου 2010...]
Η Χρηματοδεσποτεία των Banksters (ΙΙ)
Το ελληνικό αδιέξοδο και η εναλλακτική λύση. [21 Μαρτίου 2010...]
Ο Πόλεμος στον Καύκασο
[10 Αυγούστου 2008...]
Υπερκαυκασία. Ήττα του ΝΑΤΟ
[14 Αυγούστου 2008...]
Η Βαλκανική Αποσταθεροποίηση
και τα Προτεκτοράτα: Κόσσοβο και ΠΓΔΜ. [2 Μαρτίου 2008...]
Αίγυπτος:Εξέγερση και Τάξη
[13 Φεβρουαρίου 2011...]
Πακιστάν. Το Μέγα Ηφαίστειο
[29 Δεκεμβρίου 2007...]
Το ΠΑΣΟΚ σε «COMA»
[21 Σεπτεμβρίου 2007...]
Εξόριστοι Ποιητές. Erich Fried
[13 Οκτωβρίου 2007...]
Comandante Che Guevara
[8 Οκτωβρίου 2007...]
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Next

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Alexey Dobychin: ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ
Alexey Dobychin

[Μήνυμα στις 4 του Ιούλη του στρατιωτικού αξιωματούχου Alexei Dobychin, μαχόμενου στην πρώτη γραμμή του Slavyansk]:

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ...

Αδράνεια για την προστασία από την καταστροφή του ρωσικού λαού της Ουκρανίας – Έγκλημα.

Πούτιν: “Το υποβρύχιο Kursk; Πνίγηκε». «Στο Ρωσικό Donbass; Πέθαναν». 


Στο Slovyansk και ολόγυρα στην Ανατολική Περιοχή της Ουκρανίας ο αγώνας συνεχίζεται. Οι Ουκρανο-φασίστες χρησιμοποιούν βαρύ πυροβολικό, πολλαπλούς εκτοξευτήρες ρουκετών, βαριά τεθωρακισμένα οχήματα, βόμβες διασποράς και απαγορευμένου φωσφόρου. Οι κανονιοβολισμοί είναι καταιγιστικοί. Τα πυρά των πολυβόλων και οι εκρήξεις... Και όλα αυτά μέσα στην εκκωφαντική σιωπή του «ανήσυχου»  Πούτιν και του περιβάλλοντος  του. Το Ρωσικό Donbass καταστρέφεται αμείλικτα, αλλά στη Ρωσία τίποτα δεν κινητοποιείται!

Οι λεγόμενοι πατριώτες- Prokhanov, Dushenov, Starikov, Fedorov και άλλοι - συναγωνίζονται επαναλαμβάνοντας την σοφή ηγεσία του Πούτιν, η όποια αποκαλύφθηκε δεσμευμένη μέσα στις δράσεις  της προδοτικής «πέμπτης φάλαγγας». Ως εκ τούτου αυτά τα φιλο-Πούτιν «αηδόνια» συγκαλύπτουν την  ξεδιάντροπη δειλία και την προδοσία των εθνικών συμφερόντων.


Ξυπνήστε! 

Αυτή η μεγάλη «πέμπτη φάλαγγα» δεν είναι άλλη εκτός από τη δική σας και τον «αρχηγό» σας. Σχεδόν όλα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του, αποτελούνται  από τους φίλους του, τους συγγενείς και τους φίλους τους, τους συναδέλφους από την νεολαία της Αγίας Πετρούπολης και του sodachnikov. Αυτός οικοδόμησε τούτη την εγκληματική  «πέμπτη φάλαγγα», ενώ στο τιμόνι της Ρωσίας βρίσκεται επί  μακρόν για δεκαπέντε χρόνια. Και το αποτέλεσμα – η  πλήρης αποτυχία σε όλους τους τομείς της χώρας, και τώρα τα συμφέροντα μιας χούφτας ξένων ολιγαρχών  είναι υπέρτερα, πάνω από τις ζωές των εκατομμυρίων ρώσων  γυναικών και παιδιών.

 Και τώρα, «Αηδόνια» ο,  σύμφωνα με τους λακέδικους επαίνους σας, «υπέρτατος στρατηγός»  κατέστρεψε δεκάδες χιλιάδες Ρώσους στην Ουκρανία: γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους. Αποχαιρετώντας τους στο έλεος των φασιστών Εβραιο-Μπαντεριστών  - χωρίς καμιά δικαιολογία ! Ανώφελα και άσκοπα. Αυτός δεν φέρνει ρωσικά πυρά, μιας και λογαριάζει το κόστος για να σώσει τους αδελφούς και τις αδελφές μας.  

Ο Ρωσικός λαός ήταν πάντα γνωστός  για τη θυσία και την αυταπάρνηση του. Και τώρα οι λεγόμενοι Ρώσοι πατριώτες ξεκίνησαν μια «πλύση εγκεφάλου» ώστε να δικαιολογήσουν την ανάγκη του ολοκαυτώματος εκατομμυρίων ανθρώπων του  ρωσικού λαού στο Donbass. Υπολογισμοί χρηματο-οικονομικών, υλικών, επικοινωνιακών ( ίματζ) απωλειών,  αναπόφευκτων σε περίπτωση παρέμβασης της Ρωσίας για την σωτηρία του λαού της, παρουσιάστηκαν κάτω από τις βόμβες και τους πυραύλους των Εβραίων μισθοφόρων της Δύσης.

Οι Ρώσοι θα υποφέρουμε από την τιμωρία του Θεού, για τη νωθρότητα και την αδιαφορία μπροστά στην τύχη των χαμένων Ρώσων αδελφών μας στην Ουκρανία.  Εμείς εδώ,  πίνουμε το πικρό ποτήρι του πόνου για την προδοσία της Πίστης, της Πατρίδας και του Λαού.

Και μην εμπιστεύεστε και μην μεταστρέφετε την ευθύνη στον Πούτιν. Θυμόμαστε πώς σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Πούτιν, σχετικά με το τι συνέβη στο υποβρύχιο Κουρσκ,  αυτός απάντησε χαμογελώντας κυνικά - «Πνίγηκε». Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως όταν ρωτηθεί «τι συνέβη στο Ρωσικό Donbass ;» επίσης ευκολότατα και με τρόπο φυσικό  θα ξαναπεί  -«Πέθαναν».

Επιπλέον είστε, πονηροί και δόλιοι στρατηγοί και πολιτικοί. Δεν είσαστε ούτε Ρώσοι ούτε  και Ορθόδοξοι !  

 Εμείς οι Ρώσοι! Και ο Θεός είναι μαζί μας! Και εμείς - εμείς θα κερδίσουμε!
 Δόξα τω Θεώ για τα πάντα! Αμήν. 

04.07.2014

Alexey Dobychin


Πηγή: Alexander Dugin /VK (http://vk.com/duginag)


_

5 σχόλια:

Σταύρος είπε...

Αμερικανικό Σχέδιο Εθνοκάθαρσης στην Ανατ. Ουκρανία - Διέρρευσε σε εμπιστευτικό υπόμνημα της RAND corporation

Άρθρο του Μιχαήλ Στυλιανού

ε δ ώ

Ferreter είπε...

Αυτά πολλά εξηγούν:

1-Vladimir Putin wearing the kippah.

http://blog.rabbijason.com/2008/12/politicians-and-kippahs.html

2-Vladimir Putin lights the Shamash of the Menorah.

http://www.shmais.com/component/jumi/results?key=&date=9%2F16%2F2000&num=76

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο δειλός εκπρόσωπος της ρωσικής εβραιοχαζαρικής ολιγαρχίας Πούτιν τρέμει την στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Δύση, οι εξεγερμένοι της Ανατολικής Ουκρανίας είναι οι μεγαλύτεροι
επικριτές του τις τελευταίες εβδομάδες.
http://www.theguardian.com/world/2014/jul/09/putin-ukraine-u-turn-explained

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ CFR

Θέλετε και αποδείξεις ότι επιφανείς Ρώσοι πολιτικοί διασυνδέονται με το CFR ( Rockefellers) που είναι βασικός πυλώνας της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης;

Στο Editorial Board του “Russia in global affairs” μεταξύ πολλών άλλων συμμετέχουν ως μέλη:

-Σεργκέι Λαβρόφ (Sergei Lavrov), Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.

-Γιούρι Ουσάκοφ (Yuri Ushakov), Σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου.

-Σεργκέι Πριχόντκο (Sergei Prikhodko), Από το 2013 είναι 2ος αναπληρωτής πρωθυπουργός και επίσης αρχηγός του επιτελείου της Κυβέρνησης Μεντβέντεφ.

Βαλερύ Οκουλόφ (Valery Okulov), Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας.

Βλαντιμίρ Γκριγκόριεφ (Vladimir Grigoryev), Αναπληρωτής Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για Τύπου και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Ρωσίας.

-Αλεξάντερ Ζούκοφ (Alexander Zhukov), Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας.

-Βιάτσεσλαβ Νικόνοφ (Vyacheslav Nikonov) , Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων στη Ρωσική Κρατική Δούμα.

-Ιγκόρ Γιούργκενς (Igor Yurgens), Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Σύγχρονης Ανάπτυξης –INSOR με πρόεδρο τον Μεντβέντεφ.

-Εβγένι Πριμακόφ (Yevgeny Primakov), Πρωθυπουργός της Ρωσίας, 1998-1999.

-Ιγκόρ Ιβανόφ (Igor Ivanov), Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας 1998-2004.

...

Περισσότερα : http://eng.globalaffairs.ru/page/editorial-board

....

Και οι παραπάνω «φαίνονται». Πολλοί άλλοι που έχουν βασικό ρόλο στη Ρωσική διακυβέρνηση απλώς «δεν φαίνονται».

Όπως εξ άλλου το ίδιο γίνεται παντού.

...

Ανώνυμος είπε...

Το «έγκυρο» Defencenet , το Jihad Watch.org και η εξαπάτηση.

Το «έγκυρο» Defencenet (όπως έτσι συχνά το αποκαλούν και οι της Χρυσής Αυγής στην ιστοσελίδα τους) δημοσίευσε σήμερα ένα άρθρο με θέμα:
«ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Δημοσιεύμα-σοκ ιστοσελίδας του ISIS: Οι τζιχαντιστές απειλούν "ανοιχτά" το Μητροπολίτη Αμβρόσιο».

«Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών έχει μπει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, καθώς στην ιστοσελίδα "Jihad Watch.org" προσκείμενη στο "Ισλαμικό Κράτος" γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που ψήφισε η κυβέρνηση βάζοντας απέναντι της την Εκκλησία και τους Έλληνες πατριώτες»

Και στη συνέχεια αναπτύσσεται όλο το περισπούδαστο κείμενο.
www.defencenet.gr/defence/item/δημοσιεύμα-σοκ-ιστοσελίδας-του-isis-οι-τζιχαντιστές-απειλούν-ανοιχτά-το-μητροπολίτη-αμβρόσιο

Όμως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Η Ιστοσελίδα http://www.jihadwatch.org/ δεν ανήκει στο ISIS ούτε σε καμιά άλλη οργάνωση τζιχαντιστών. Αντιθέτως συνδέεται με το υπερσυντηρητικό «David Horowitz Freedom Center» (http://www.horowitzfreedomcenter.org/). O δε David Horowitz γόνος κοσμικής εβραϊκής οικογένειας, ξεκίνησε από τη παράδοση του Κ.Κ. ΗΠΑ, έδρασε ενεργητικά στα πλαίσια της αμερικανικής Νέας Αριστεράς (=βιβλίο του «Από τη Γιάλτα στο Βιετνάμ», Κάλβος 1975) και στη συνέχεια (από το 1985) έκανε στροφή 180 μοιρών και πέρασε στην καθεστωτική αντίδραση ως υποστηρικτής του Ronald Reagan. Σήμερα είναι ένας Αμερικανός υπερσυντηρητικός , ιδρυτής και πρόεδρος της δεξαμενής σκέψης «David Horowitz Freedom Center».

Η ιστοσελίδα «Jihad Watch.org» λοιπόν συνδεόμενη με το «David Horowitz Freedom Center» διευθύνεται από τον Robert Spencer που είναι γνωστός για την κριτική του στο Ισλάμ, την ισλαμική τρομοκρατία και τη τζιχάντ . Η δε ιστοσελίδα του έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις κύριες αντι-ισλαμικές εστίες στο διαδίκτυο. Το άρθρο που ανέβασε o Robert Spencer στις 26-9-2014 με τίτλο: Έλληνας επίσκοπος. «Τα παιδιά σας σίγουρα θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων» ήταν απλώς ένα ... εγκώμιο στον Αμβρόσιο».

«Υπό το πρόσχημα του «αντι-ρατσιστικού νομοσχέδιου», η αντίσταση στην τζιχάντ τρομοκρατία και την ισλαμική υπεροχή ποινικοποιείται στην Ελλάδα, όπου ισλαμο-ρατσιστές χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς περί «ρατσισμού» για να δαιμονοποιήσουν και να περιθωριοποιήσει όλους εκείνους που αντιτίθενται στην ύπουλη ατζέντα τους, όπως ακριβώς γίνεται στις ΗΠΑ»

...

Όλο το άρθρο εδώ:
http://www.jihadwatch.org/2014/09/greek-bishop-your-children-will-surely-be-slaves-of-muslims
_._

Αν σε μια τέτοια κραυγαλέα περίπτωση το Defencenet κάνει ψευδοπληροφόρηση και εξαπατά αναιδέστατα τους αναγνώστες του, τότε μπορεί να φανταστεί κανείς τι συμβαίνει σε άλλα θέματα που είναι δυσκολότερος ο έλεγχος της δημοσιογραφικής αλήθειας .

28-9-2014