Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ (αναδιάταξη)

(Indignados – Αγανακτισμένοι.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
από τις 25 Μάη και κάθε μέρα)


«Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να ‘βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους. Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας (Άρης Βελουχιώτης - Ο Λόγος της Λαμίας. 22 Οκτώβρη 1944)


Ένα καινούργιο Λαϊκό Κίνημα γεννιέται.

Κάτω από τα αποκαΐδια και τη στάχτη που ξοπίσω της αφήνει η αντεπαναστατική επέλαση της Τροϊκανικής Χρηματοδεσποτείας και των Ολιγαρχικών οικονομικών, επιχειρηματικών, εκδοτικών, κομματοκρατικών φορέων της καθώς και των πάσης φύσεως δεξιών και αριστερών υποστηριγμάτων της μέσα στη Χώρα.

Τούτο εδώ το κίνημα έχει και τη ζωντάνια και τη θέληση για να διαρκέσει.

Διαψεύδοντας τη φλύαρη υποτιμητική πολιτικάντικη γλώσσα και την χρόνια αναίσχυντη δοσιλογική απουσία των ποικιλώνυμων «κομμάτων του λαού».

Η ανακάλυψη, η υπεράσπιση και η ανάπτυξη της Ανεξαρτησίας, της Αυτοοργάνωσης, της Πληθωρικότητας, της Αυτοδυναμίας και της Προοπτικής αυτού του Λαϊκού Κινήματος θα είναι εσωτερική υπόθεση του ίδιου του κινήματος. Και όχι το περιεχόμενο μιας κακοσερβιρισμένης κονσέρβας «ληγμένων» στα χέρια των καιροσκόπων εξωτερικών παρασίτων του. Θα είναι το μεγάλο Χρέος όλων των Indignados - Αγανακτισμένων προς τον εαυτό τους, το «Κοινό των Ελλήνων» και τον Κόσμο ολάκερο. Εν Συνειδήσει και ακατάλυτη Ενότητα.

Προσέξτε πολύ Αδέλφια:
-Είστε οι εξάγγελοι υπερασπιστές της ΑΥΤΟΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ αυτής της χώρας.
Είστε η αφετηρία της επίγνωσης όχι μόνο της ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ αλλά της ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ και της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ του λαού της.
Είστε ο αναγκαίος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ καταλύτης για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ  και την ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ το λαϊκό κίνημα των Αγανακτισμένων:
1.Από τους πολιτικούς «γύπες» των τοκογλύφων «Σάιλοκ» της Δύσης
2.Από τις πολιτικές «ύαινες»  της Ε.Ε. και της ΟΝΕ.
3.Από τις μεταμφιεσμένες τάχα «υποστηρικτικές» πολιτικές, που διαπλέκουν τα αταξικά, ανεθνικά «γουρούνια» που οργανώνουν μόνο τη φθορά και τον εκφυλισμό, καθώς ψάχνουνε  να ηγηθούν σε νέες πολυπολιτισμικές «φάρμες ζώων».

-Μην επιτρέψτε στον ποικιλώνυμο Νεοδοσιλογισμό να αλώσει τις γραμμές σας.

26 του Μάη

-








4 σχόλια:

mavro.fws είπε...

Ένα ισχυρό εργαλείο στην αντίσταση - απέναντι στη δικτατορία, με κοινοβουλευτικό μανδύα, που έχει επιβάλει η δυτική χρηματοδεσποτεία στη χώρα μας σπρώχνοντας την στην
άβυσσο - θα ήταν για τα δύο κόμματα της αριστεράς η
αποχώρηση τους από τη Βουλή με αίτημα τη προσφυγή στη Λαϊκή Κυριαρχία.

Αλλά καθώς η Αριστερά περί άλλα ανώδυνα για το καθεστώς τυρβάζει είναι πανεύκολο για τον αρχιερέα του γνώριμου πολιτικαντισμού τον Καρατζαφέρη, να ανοίγει τον πυλώνα του ευκαιριοθηρικού εντυπωσιασμού και με τον πλέον ανώδυνο τρόπο να επισείει το (ανύπαρκτο) ενδεχόμενο "να φύγει από τη Βουλή" και αυτό βέβαια με την πιο αντιδραστική αιτιολογία που αφορά σε τελική ανάλυση την ίδια την υπεράσπιση της αναγκαιότητας υποταγής της Ελλάδας και του λαού της στο καθεστώς κατοχής.

Βεβαία, το γνωστό "αιδώς αχρείοι" πριν βιαστεί κανείς να το εξακοντίσει προς προς τη μεριά του Λάος θα πρέπει προηγουμένως να το
απευθύνει προς τα κόμματα- ζώντα πτώματα της ανεκδιήγητης κοινοβουλευτικής αριστεράς.

neotera είπε...

καλησπέρα !
Ετσι είναι και απίστευτο το μπρος πισω της Αλέκας με την Ευρώπη που μ' έκανε έξαλο χθές και τους έχεσα. Ομως έχουμε το νέο κίνημα να προσφέρεται στις πλατείες βορρά στη ΣΙΑ, όπου είναι φακελωμένο μέσω facebook και είδαμε τον ρόλο του Δ/τη των γκούγκλ Αιγύπτου..

mavro.fws είπε...

Σε αντίθεση με τις ρηχές θεωρίες σχετικά με το ελληνικό πρόβλημα που εκπορεύονταν από το παρελαύνον πλήθος των αριστερών ή δεξιών οικονομολογούντων αναλυτών «γκουρού» όπου συχνά λειτουργούν συμπληρωματικά προς τα σκοταδιστικά και αντιδραστικά ιδεολογήματα των ultra-οργανικών διανοουμένων του συστήματος, τούτο το ιστολόγιο εξ αρχής αντιλήφθηκε την πρόσφατη οικονομική καταβαράθρωση της χώρας ως την συνισταμένη τριών κεντρικών δρώντων δυνάμεων: [1]

1-της μακρόχρονης δομικής κρίσης του καπιταλισμού και των νέων δεδομένων της θυελλώδους και χαώδους μετάβασης προς το πλανητικό χρηματοδεσποτικό σύστημα.

2-των επιπτώσεων και του αδιεξόδου που οδήγησε το κλεπτοκρατικό, παρασιτικό και υπερχρεωμένο οικονομικό πρότυπο της Ελλάδας ως προϊόν των επιλογών της εξωνημένης οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας της και του τρόπου ένταξης της χώρας στην ΕΟΚ / ΕΕ / ΟΝΕ, αφού μέσω αυτού προσδέθηκε με τρόπο εξαρθρωτικό και ολέθριο στην διεθνοποιημένη οικονομία αγοράς και στο οικουμενικό χρηματοδεσπτοτικό σύστημα.

3- της από κοινού σχεδιασμένης και συνδυασμένης χρηματο-οικονομικής, πολιτικής και επικοινωνιακής επέλασης των Παγκοσμιοποιητών Banksters και το σάρωμα της Ελλάδας μέσα από ένα αδιαφανές, πολύπλοκο και αποδιοργανωτικό παιχνίδι «Σποράς του Χάους» μέσα στη δομική λειτουργικότητα του κράτους και της κοινωνίας που υποστηρίχθηκε από την ευρωπαϊκή «Σκύλλα» (Γερμανία και τα ευρωενωσιακά θεσμικά όργανα) σε μυστική συμμαχία με την «Χάρυβδη» των χρηματοπιστωτικών αγορών, τις διεθνείς μεγατράπεζες, τους θεσμικούς επενδυτές, τους διαχειριστές αντισταθμιστικών κεφαλαίων και γενικότερα τα υπερεθνικά τοκογλυφικά κέντρα της χρηματοδεσποτείας. Το εξ αρχής προγραμματισμένο αυτό σάρωμα με σκοπό τη πλήρη κατάληψη της Ελλάδας εξασφαλίσθηκε όχι μόνο μέσω της απόλυτα ελεγχόμενης κυβέρνησης εντολοδόχων αλλά γενικότερα πάνω στη νέα θεσμοθετημένη βάση του εγχώριου κατοχικού καθεστώτος της Τρόικα με κοινοβουλευτικό μανδύα και με τη μετατροπή ολόκληρου του πολιτικο-κομματικού συστήματος (συμπεριλαμβανομένων των δυο κοινοβουλευτικών κομμάτων της αριστεράς) σε ρόλο συλλογικού κουίσλιγκ αυτής της καταστροφικής εξέλιξης.

Και αν κάποιες τωρινές τοποθετήσεις [2] κομίζουν «γλαύκας εις Αθήνας» εμφανιζόμενες τάχα ως νέες ανακαλύψεις για πράγματα εδώ και πάρα πολύ καιρό ειπωμένα, κάποιες άλλες επισημάνσεις που έρχονται «από τα μέσα» του παγκόσμιου χρηματοδεσποτικού συστήματος, όπως για παράδειγμα αυτή του Τζον Πέρκινς στη σημερινή Ελευθεροτυπία [3] έχουν πολύ σπουδαιότερη επιβεβαιωτική σημασία για το «μεγάλο παιχνίδι» που εξ αρχής προγραμματίστηκε και ορίστηκε ως το μεγάλο ελληνικό πείραμα.


-[1]α)Η χρηματοδεσποτεία των Banksters. Η υποτέλεια και τα αριστερά υποστηρίγματα. Μέρος 1 (14 Μαρτίου 2010)

β)Η χρηματοδεσποτεία των Banksters, το ελληνικό αδιέξοδο και η λύση. Μέρος 2 (21Μαρτίου 2010)

-[2] Σοφία Σακοράφα: Ο Παπανδρέου υπηρετεί συγκεκριμένο σχέδιο, 31-5-11

-[3]Τζον Πέρκινς: Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομικών δολοφόνων, 4-6-11


_

«Ανώνυμος του 1789» είπε...

Ο Τζον Πέρκινς στην προαναφερόμενη, στο σχόλιο σου Mavro Fws, συνέντευξη του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στις 4/6 μεταξύ των άλλων είπε πως εάν ένας ηγέτης ενοχλούσε την «εταιρειοκρατία», κινδύνευε να αντιμετωπίσει και απόπειρες δολοφονίας.

Σε αυτό το κίνδυνο λοιπόν βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος τέθηκε στο στόχαστρο των Δυτικών υπηρεσιών και της Εβραϊκής Μοσάντ σύμφωνα με τις σημερινές αποκαλύψεις στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» για το λεγόμενο σχέδιο «ΠΥΘΙΑ 1» και με πηγή αποκάλυψης του την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας).
Περισσότερα ΕΔΩ