Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η Ρώσικη καθεστωτική Πέμπτη Φάλαγγα κατά του Αλεξάντρ Ντούγκιν (Αναδιάταξη)Η Ρώσικη καθεστωτική Πέμπτη Φάλαγγα κατά του Αλεξάντρ Ντούγκιν

Ο Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνιολογίας Διεθνών Σχέσεων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας (Lomonosov), απολύθηκε κατά παράβαση όλων των κανόνων κατόπιν ενεργειών του Πρύτανη Victor Sadovnichii.

Ο Πρύτανης έγινε το όργανο μιας αντι-Ντούγκιν εκστρατείας που αρχικά ξεκίνησε στο Κίεβο των Ουκρανών νεοναζί με εμπνευστή τον Sergey Datsyuk και την ακολούθησαν δυναμικά στη συνέχεια οι φιλελεύθεροι ατλαντιστές της ρώσικης πέμπτης φάλαγγας, οι οποίοι και υπέγραψαν την αίτηση απόλυσης.

Βασική αιτία η αταλάντευτη πατριωτική-αντιολιγαρχική υποστήριξη του Ντούγκιν στην επαναστατημένη Νοβορωσία.

Περισσότερα:  http://vk.com/duginag?w=wall18631635_3171

27-6-2014

-


Alexander Dugin

Ενημέρωση για το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας: πλαστογραφία και πραγματική αλήθεια

1-7-2014

Το τέλος της ιστορίας με το Πανεπιστήμιο. Δυστυχώς δεν είναι υπέρ μας.

Η επίσημη πτυχή του θέματος. Για να δικαιολογήσει την ύπαρξη των δύο εντολών, o ad hoc πρύτανης εφηύρε την θεωρία ότι η εισαγωγή της υποψηφιότητάς μου στην ψηφοφορία του Ακαδημαϊκού Συμβούλιου του Πανεπιστημίου ήταν ένα «τεχνικό λάθος». Οπότε, ουδέν μπορώ να πράξω, καθώς όλα αυτά δείχνουν ένα μόνο πράγμα: την εσφαλμένη παρουσίαση της πραγματικής διάταξης, ψεύδους και αλήθειας. Η Σχολή με στήριξε ομόφωνα, αλλά όχι ο πρύτανης, που δεν επηρεάστηκε. Ως εκ τούτου, από διαδικαστικής πλευράς, το ζήτημα τελείωσε - η απόλυση έλαβε χώρα.

Η άτυπη πλευρά των πραγμάτων. Η απόφαση του Sadovnichii να απορρίψει όσους με υποστήριξαν έχει προκληθεί από κάτι υπέρτερο (από την κορυφή). Διαφορετικά, θα είχε αναγνωριστεί το ψεύτικο ως ψεύτικο, και η πραγματική διάταξη –ως σωστή. Αυτό είναι ένα πολύ κακό σημάδι. Του σεληνιακού (σκιερού) Πούτιν, αλλιώς δεν εξηγείται.

Σύνοψη:
1) Ο Ναζί του Κιέβου υπέβαλε αναφορά για την απόλυσή μου (λόγω της θέσης μου στην Ουκρανία συνολικά),

2) Υποστηρίχθηκε ένθερμα από τους ρώσους φιλελεύθερους-την πέμπτη φάλαγγα,

3) Οι ρώσοι φιλελεύθεροι (πέμπτη φάλαγγα) επικροτήθηκαν από τους περιβάλλοντες τον Πούτιν εχθρούς του πατριωτισμού - την έκτη φάλαγγα,

4) Ο Πούτιν δεν μεσολάβησε (ο σεληνιακός Πούτιν),

5) Η απόλυση πραγματοποιήθηκε.

Το Πλαίσιο
Μετά το πραξικόπημα στο Κίεβο, παίρνω μια σκληρή πατριωτική θέση για την ρωσική Κριμαία και τη Νοβορωσία (Νέα Ρωσία). Η Κριμαία περνάει. Η Νοβορωσία σκοντάφτει στην Μόσχα. Συνεχίζω να αναλαμβάνω ενεργό στάση για τη Νοβορωσία (περιληπτικά ή εισάγετε τα στρατεύματα ώστε να αποτρέψουν την αιματοχυσία, ή παράσχετε επαρκείς ενισχύσεις και τεχνική υποστήριξη για μια ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΙΣΧΥ). Αναμενόμενο να αρχίσει ο ψόγος των φιλελεύθερων της Ρωσίας, οι επιθέσεις Κιέβου (αλλά είμαστε σε πόλεμο μαζί τους, ή μήπως δεν είμαστε πραγματικά;), οι απροσδόκητες κινήσεις από μια σειρά «Δημόσιους Πατριώτες» , οι λοξές ματιές από την κυβέρνηση ( την έκτη φάλαγγα). Επόμενο: Ο Peskov σε ομιλία του αποκηρύσσει τον προεδρικό σύμβουλο Glazev, Ο Primakov δίνει συνέντευξη με πρόταση εγκατάλειψης της Νοβορωσιας και με ψευδο-επιχειρήματα στο πνεύμα Gorbachev (Εάν η Ρωσία εμπλακεί στη σύγκρουση θα αποξενωθεί από την Ευρώπη), παροξύνεται η αντιπολεμική υστερία των φιλοκυβερνητικών κύκλων. Ορισμένες δυνάμεις προσπαθούν να με εμπλέξουν σε φιλονικία με ηγέτες της Νοβορωσίας (ψεύτικη συνέντευξη Α.Boroday αντί τα πραγματικά του σχόλια). Αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με το Κίεβο.

Τα πάντα είναι απολύτως σύμφωνα με το σενάριο που περιγράφεται στην αρχή: Ενάντια σην Κριμαία - η πέμπτη φάλαγγα, ενάντια στη Νοβορωσία - η έκτη φάλαγγα. Η πέμπτη δεν κέρδισε το στόχο της (η Κριμαία - δική μας), η έκτη έδωσε και συνεχίζει μια θανάσιμη μάχη, έτσι ώστε επιτυγχάνει ένα μέρος των σκοπών της. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα χάθηκαν, ότι τελείωσαν και πως θα πρέπει να τα παρατήσουμε. Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε μια μάχη και θα χάσουν κάποια άλλη.

Χωρίς την άνωθεν επικύρωση της απόλυσή μου, η οποιαδήποτε πρωτοβουλία των Ναζί του Κιέβου και των φιλελεύθερων της Ρωσίας, δεν θα μπορούσε να επιτύχει. Έτσι, αυτή η επικύρωση δόθηκε. Κανονισμένη δουλειά. Η χαρά των φιλελεύθερων, των ουκρανών ναζί και των σατανιστών δεν ήταν μάταια.

Ο σκιερός (σεληνιακός Πόυτιν) ήρθε στο προσκήνιο. Παρεμπιπτόντως, πρώτη φορά σε μια τέτοια κρίσιμη κατάσταση. Άλλοτε, προγενέστερα, στο πρόσωπο της σοβαρής υπαρξιακής πρόσκλησης είχε αφυπνιστεί η ηλιακή (φωτεινή) του πλευρά.

Με την ευκαιρία, τούτη τη στιγμή όλα τα στοιχεία της Direct Line [ομιλίας Πούτιν της 17.4.2014] έχουν επίσης αποκηρυχθεί: Ακόμα και οι χημικές επιθέσεις στο Slavyansk από τους τιμωρούς νεοναζί και οι πυροβολισμοί κατά των ρώσων δημοσιογράφων, προφανώς δεν ενοχλούν κανέναν. Ηθική - πτώχευση της ηλιακής του όψης. Ενώ ομολογώ πως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ακόμα ότι πρόκειται για ένα «πονηρό σχέδιο» του.
Ευχαριστώ θερμά όλους για την υποστήριξή τους.


Alexander Dugin | VK (http://vk.com/duginag)

-

Δεν υπάρχουν σχόλια: