Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!



Το Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης (ΜΕΚΕΑ) καλεί κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να βρίσκονται όλοι στην Πλατεία Συντάγματος στις 20 του Γενάρη για να δοθεί στην συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Μακεδονίας χαρακτήρας λαϊκού δημοψηφίσματος. Δηλαδή του δημοψηφίσματος που αυθαίρετα μάς στέρησε η «αριστερή» κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων, ενώ ακόμη και ο Ζάεφ δεν τόλμησε να κάνει παρόμοια αθλιότητα για ένα θέμα εθνικής σημασίας, αλλά φυσικά στη συνέχεια, σαν καλό παιδί του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αγνόησε τον λαό που στη συντριπτική του πλειοψηφία απείχε μαζικά από το δημοψήφισμα!
Τα ελεεινά ανδρείκελα, οι ιστορικοί εγκληματίες του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ολοκλήρωσαν και εδραίωσαν τη στυγνή Ευρωκατοχή της χώρας μας και ολοκλήρωσαν την καταστροφή του λαού μας, σε διατεταγμένη αποστολή ολοκληρώνουν το έγκλημα, με την εκχώρηση κάθε Εθνικής κυριαρχίας στην Υπερεθνική Ελίτ και τα όργανά τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ: με πρωταγωνιστές τους άθλιους Τσίπρα και Κοτζιά (του τ. «κομμουνιστή» που τραγουδούσε μαζί με την υπόλοιπη Νατοϊκή αλητεία «εμείς είμαστε ο κόσμος») να υπογράφουν την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, εκτελώντας όπως πάντα τις εντολές των υπερεθνικών πατρόνων τους, ξεπουλώντας τώρα και το όνομα της Μακεδονίας, αφού πρώτα ξεπούλησαν ολόκληρη την Ελλάδα!
Είναι εξοργιστικό για όποιον πολίτη παρακολουθεί στοιχειωδώς τις εξελίξεις πώς Τσίπρας και Ζάεφ με Νατοϊκές μεθοδεύσεις πέρασαν την συμφωνία, σε πλήρη περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης και στις δυο χώρες. Κόβουν και ράβουν στα Βαλκάνια, αλλά και παντού οι παγκοσμιοποιητές, και ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει σε κάθε χώρα είναι ο λαϊκός παράγοντας, ο λαϊκός αγώνας, όπως ήδη συμβαίνει στις Ευρωπαϊκές χώρες.
Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι αυτοί οι ελεεινοί βουλευτές που (με το αζημίωτο –τουλάχιστον–της καρέκλας) θα τολμήσουν να περάσουν τη συμφωνία μαζί με τα δεκανίκια τους, διαπράττουν Εθνική Προδοσία και αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσουν σε Ειδικό δικαστήριο για το κακούργημά τους  να μη θέσουν στην κρίση του Ελληνικού λαού ένα μείζον θέμα εθνικής σημασίας. Και φυσικά να τονίσουμε, σε αντιπαραβολή, ότι ο Σκοπιανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν υπέγραψε την συμφωνία που υπαγόρευσαν στους Ζάεφ, Τσίπρα και κακό συναπάντημα η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, με προφανή στόχο τη στρατηγική περικύκλωση της Ρωσίας . Φυσικά, οι «σύμμαχοί» μας παρόμοιο ξεπούλημα είχαν κάνει και σχετικά με την Κύπρο, οπότε δεν μας εκπλήσσουν όλα αυτά…
Φτάσανε την Ελλάδα στο έσχατο όριο απώλειας Εθνικής, Οικονομικής και πολιτιστικής Κυριαρχίας. Εξοντώνουν έναν λαό.  Ο Αγώνας από δω και πέρα πρέπει να είναι αμείλικτος, για την Εθνική και Κοινωνική μας απελευθέρωση, ενάντια στην  Παγκοσμιοποίηση, την Ευρωδικτατορία και τους ντόπιους συνεργάτες τους που στηρίζουν τη σημερινή Κατοχή, δηλαδή τους σημερινούς Τσολάκογλου.  Καλούμε κάθε Έλληνα να το συνειδητοποιήσει αυτό. Και σαν ΜΕΚΕΑ θα είμαστε επίσης αμείλικτοι με όλους αυτούς που κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό με «πατριωτικές» ή «αριστερές» κορώνες, ενώ στην πραγματικότητα δεν του προσφέρουν καμία διέξοδο και στην ουσία βρίσκονται στην ίδια μεριά με τους δυνάστες μας. …

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΛΑΪΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!


                          www.mekea.org


_

Δεν υπάρχουν σχόλια: