Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Μεγάλος Ανθρωπολογικός Μετασχηματισμός (σχόλιο)

 

 

 

Σε συνέδρια φορέων της υπερελίτ, όπως του Santa Fe Institute το 2018,  εκπρόσωποι της προβάλλουν ως επιθυμητή επιλογή την "Ανθρωπολογική Μετάβαση". Πρόκειται για σχέδιο αναμόρφωσης της ανθρώπινης κοινωνίας με στόχους:

-Συρρίκνωση της ζωντανής εργασίας.

-Εξαφάνιση μικρομεσαίων στρωμάτων.

-Μετασχηματισμός των "αρχόντων" και των "αρχομένων" σε δύο διαφορετικά βιολογικά είδη.

Οι "άρχοντες" θα ζουν 120-150 έτη σε οικολογικές ζώνες υψηλής τεχνολογίας, πολιτισμού, ασφάλειας και ευζωίας.

 Οι "υποτελείς τάξεις" θα υπόκεινται σε εξαθλίωση: διαρκής κρίση επιβίωσης, λιμοκτονία, ανασφάλεια, επιδημίες και ασθένειες.

Η έναρξη αυτής της μετάβασης συντελέστηκε με το παγκόσμιο  υγειονομικό πραξικόπημα Covid19 ώστε να εξασφαλιστεί η ελαχιστοποίηση της αντίστασης των "αρχομένων". Το μανιφέστο της τεχνοδεσποτικής αντεπανάστασης δόθηκε απ' το WEF και ειδικότερα με το έργο  "COVID-19: The Great Reset" των Klaus Schwab, Thierry Malleret.

Ο Μεγάλος Ανθρωπολογικός Μετασχηματισμός που προωθούν οι υπερπαγκοσμιοποιητές επιζητεί δύο βασικές προϋποθέσεις:

-Την καθολικότητα. Και κυρίως να συμπεριλάβει στην ευθυγράμμιση και εκτέλεση των εντολών όλες τις μεγάλες πλανητικές δυνάμεις: ΗΠΑ Βρετανία Κίνα Ρωσία Ινδία κλπ

-Τον  διεθνικό ολοκληρωτικό πόλεμο υποταγής. Όπου πειθήνιες οι μάζες, οδηγημένες απ' τις καθεστωτικές δεξιές και αριστερές εκπροσωπήσεις τους, αμετάκλητα θα αλυσοδεθούν μέσω υποχρεωτικού εμβολιασμού / πιστοποιητικού υγείας / ψηφιακής επιτήρησης στη νέα κανονικότητα του βιοοικοτεχνοφασισμού.

Εδώ φαίνεται να προκύπτουν κάποιες εμπλοκές:

-Ως προς το επίπεδο της καθολικότητας κάποιες χώρες βρίσκονται τώρα εκτός της ευθυγράμμισης.

-Ως προς το επίπεδο της μαζικής υποταγής, η απόλυτη παθητικότητα του πληθυσμού αίρεται σε ορισμένες επιμέρους ζώνες μεγαλειώδους αντίστασης.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν το "πέρασμα" απ' το "ξέρω" στο "κατανοώ" στο "αισθάνομαι" (κατά την περίφημη ρήση του Γκράμσι) και κινητοποιούνται απέναντι στη μέγιστη ανθρωπολογική απειλή.

Οι χωροδεσπότες ολοκληρωτές δεν πρόκειται ν αναδιπλωθούν. Θα επιχειρούν να παράγουν διαρκώς νέες "πραγματικές ιστορίες τρόμου" για να εξυπηρετηθούν οι νέες "ιστορικές πραγματικότητες" τους, όπως:

-Μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο όρισαν ως κίνδυνο την ΕΣΣΔ.

-Κατόπιν μόχλευσαν και επικαλέστηκαν την ισλαμική τρομοκρατία.

-Στη συνέχεια εξαπέλυσαν το Covid19  παγκόσμιο υγειονομικό πραξικόπημα,  ενώ ήδη "προειδοποιούν" για επόμενους πιο επικίνδυνους ιούς. Σε συνδυασμό

-Με τον διαρκή ψυχοτρόμο για την κλιματική αλλαγή και την ατζέντα της πράσινης μετάβασης.

-Επόμενο θα είναι η ... εξωγήινη απειλή, η εισβολή αλλοδαπών ΑΤΙΑ απ' το διάστημα.

Με τις προετοιμαζόμενες τεχνολογίες για την επαυξημένη / εικονική πραγματικότητα,  πρόκειται να κατασκευαστεί ένας μεγα-χώρος ανάμεσα στο "χάος" και την "τάξη" και βέβαια πέρα απ' τον έλεγχο κάθε νόμου. Η μετανάστευση της ανθρωπότητας από τη Γαία της πραγματικότητας στο "Μετασύμπαν" της ψηφιακής εικονικότητας ενέχει την ίδια την ριζική μετάλλαξη της.

Παράδοση της ανθρωπότητας και υποταγή της στον αυτόματο πιλότο της τεχνικής νοημοσύνης, χρήση από τη βαθιά εξουσία νέων εργαλείων όπως γενετική μηχανική και εμβιομηχανοτρονική, να πως ο νέος ολοκληρωτισμός / διανθρωπισμός "κρούει την θύραν εν τω μέσω της νυκτός".

 

 

-

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: