Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Ετήσια συνάντηση των παγκοσμιοποιητών στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός (σχόλιο)

 



Η ετήσια συνάντηση των παγκοσμιοποιητών, τρανσουμανιστών στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στις 16-20 Ιανουαρίου 2023 αφορά υυποτίθεται την "εξέταση", "συνεργατική επίλυση" των διεθνών προβλημάτων και του κατακερματισμού, σύμφωνα με την "Έκθεση Παγκόσμιων Κινδύνων".

Στην πραγματικότητα το WEF εργάζεται υπέρ της σκοτεινής εποχής των "πολυκρίσεων" εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την στοίχιση των νεοδουλοπαροίκων του μετακαπιταλιστικού τεχνοδεσποτικού συστήματος στις γραμμές των εκπαιδευμένων απ' αυτό  "Young Global Leaders".

Η δυτική βαθιά εξουσία - την οποία υπηρετεί ιδεολογικά το WEF - έχει συσσωρεύσει αρκετή εμπειρία εδώ και μια τριετία απ' την καθοδηγημένη έκπτωση των ανθρώπων σε πειραματόζωα, με τις δράσεις της να εξελίσσονται σε 4 μέτωπα:

1ο)  βιοόπλο SARS-CoV-2 με σκοπό τον παγκόσμιο υγειονομικό Λεβιάθαν, την απόλυτη χειραγώγηση των κοινωνιών και τη δοκιμή τεχνολογιών για μαζική καταστροφή της ανθρώπινης συνείδησης και υπόστασης.

2ο) επικίνδυνα γενετικά σκευάσματα που επιβλήθηκαν μαζικά μέσω του γενικευμένου ψυχοτρόμου και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

3ο) ψηφιακό Πανοπτικόν / οργάνωση του παγκόσμιου στρατόπεδου συγκέντρωσης .

4ο) βιο-οικο-τεχνολοκληρωτικός ανθρωπολογικός μετασχηματισμός  / ο Μεγάλος Μηδενισμός.

Βαθμιαία θα γίνει ολοφάνερο ότι ο Covid19 υβριδικός βιοπόλεμος και ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος, που σχεδίασε η δυτική βαθιά εξουσία πάνω στα  ρευστοποιημένα αλλούβια εδάφη της παγκόσμιας συστημικής και ανθρωπολογικής κρίσης, ήταν απλώς μια "προθέρμανση". Η πλανητική  βαθιά εξουσία έχει εξαπολύσει τα  Uruk-Hai των επιστημονικών "φροντιστών της ζωής" για τη μετάβαση στον πλανητικό βιο-οικο-τεχνο δεσποτισμό. Η επιβίωση της ανθρωπότητας προϋποθέτει τον πολλαπλασιασμό των επαναστατημένων "φροντιστών της ύπαρξης".

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: