Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η Προβοκάτσια ως Πρόγραμμα της Χρηματοδεσποτείας (αναδιάταξη)


Η άμεση χρηματοδεσποτική κατοχή της Ελλάδας από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν έχει ανάγκη μόνο ένα καθεστώς «Κουίσλινγκ» των ΔΝΤ-ΕΖ και μια κοινοβουλευτικά συγκαλυμμένη ολιγαρχική δικτατορία. Ταυτόχρονα επιστρατεύει συμπληρωματικά τη χρήσιμη Νέα Δράση των αποκαλυπτικά μασκαρεμένων Παρακρατικών Συμμοριών της Νέας Τάξης.

Οι τρεις νεκροί της 5 του Μάη είναι το πρώτο τραγικό αιματηρό επεισόδιο αυτής της Νέας Δράσης. Και ένα ακόμα τραγικό επεισόδιο της αχρήστευσης, με την ευθύνη της αφασικής Αριστεράς, των μαζικοκινηματικών δομών περιφρούρησης των λαϊκών αγώνων.

Η οργανωμένη, περιφρουρημένη, προσανατολισμένη πανεθνική - παλαϊκή κλιμάκωση αυτών των αγώνων σε αντιχρηματοδεσποτική, αντιολιγαρχική, αντισυστημική κατεύθυνση είναι σήμερα η μοναδική στρατηγική απάντηση που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε Έξοδο από την απειλητική κλιμάκωση μιας καθολικής οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής καταστροφής της.

5-5-2010

=>Ανακοίνωση της «Συσπείρωσης Αναρχικών», 6 Μαϊου 2010:
«Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ 120.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, Η ΕΦΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΙΑΝΟΣ».
«Και στα λασπόνερα καθρεφτίζεσαι ουρανέ».

_

Δεν υπάρχουν σχόλια: