Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Σιωνιστικό Ρατσιστικό Κράτος Δολοφόνων


Αυτές τις μέρες στην, κατακτημένη από την διεθνική χρηματοδεσποτεία, Ελλάδα η κυβερνητική τοποτηρητεία διεξήγαγε για πρώτη φορά με το σιωνιστικό Ισραήλ την κοινή στρατιωτική άσκηση «Μίνωας 2010» πάνω από το Αιγαίο.

Την ίδια ώρα στα διεθνή ύδατα, 80 μίλια ανοικτά των ακτών της πολύπαθης παλαιστινιακής Γάζας, οι ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις των Σιωνιστών κάτω από τις εντολές των Binyamin Netanyahu, Ehud Barak, Gabi Ashkenazi κλπ πραγματοποιούσαν την εφιαλτική πολεμική επιχείρηση ανθρωποσφαγής επιτιθέμενες από θάλασσα και αέρα στην διεθνή αποστολή των 700 ακτιβιστών του «Στολίσκου της Ελευθερίας» που προέρχονταν από Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ελλάδα, Τουρκία, Αλγερία, Κουβέιτ και πολλές άλλες χώρες. Ο «Στόλος της Ελευθερίας» μετέφερε 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στην αποκλεισμένη Γάζα. Από τα δολοφονικά ισραηλινά πυρά πάνω από 19 ακτιβιστές είναι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες.

Πρόκειται για το σημερινό αιματηρό αποτύπωμα του αποτρόπαιου προσώπου του πιο αντιπροσωπευτικού κακουργηματικού Κράτους-Μολώχ που δρα υπό την απεριόριστη εύνοια του παγκόσμιου χρηματοδεσποτισμού, τη στήριξη των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των δυτικόδουλων κυβερνήσεων (μεταξύ των οποίων και της ελληνικής).

Μπροστά σε τούτη την εγκληματική-πειρατική επίθεση του ισραηλινού στρατού κατά του «Στόλου της Ελευθερίας», που αποτελεί μια νέα τρομοκρατική πρόκληση απέναντι σε όλη την ανθρωπότητα, διοργανώνονται σήμερα 31 Μαΐου 2010 μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε πολλές πόλεις τις χώρας:
-ΑΘΗΝΑ, στις 7 το απόγευμα, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, Μαραθωνοδρόμων 1, Παλαιό Ψυχικό.
-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, στις 6 το απόγευμα, στην Καμάρα.
-ΠΑΤΡΑ, στις 6 το απόγευμα στο Παράρτημα.
-ΑΓΡΙΝΙΟ, στις 7 στην Πλ. Δημοκρατίας.
-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, στις 6 στο Δημαρχείο.
-ΒΟΛΟΣ, στις 7 στην Πλ. Ελευθερίας.
-ΓΙΑΝΝΕΝΑ, στις 7 στο Εργατικό Κέντρο.
-ΗΡΑΚΛΕΙΟ, στις 7 στην Πλ. Ελευθερίας.
-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, στις 8 στο Δημαρχείο.
-ΚΑΡΔΙΤΣΑ, στις 8.30 στην κεντρική πλατεία.
-ΚΕΡΚΥΡΑ, στις 6 στην Πλ. Γεωργάκη.
-ΛΑΡΙΣΑ, στις 7,30 στην Πλ. Ταχυδρομείου.
-ΜΥΤΙΛΗΝΗ, στις 7:00 στην Πλ. Σαπφούς.
-ΞΑΝΘΗ, στις 7 στην Κεντρική Πλατεία.
-ΡΕΘΥΜΝΟ, στις 7 στο Δημαρχείο.
-ΣΗΤΕΙΑ, στις 7:30 στην Κεντρική Πλατεία.
-ΧΑΝΙΑ, στις 7.30 στην Πλ. Αγοράς.
-XΙΟΣ , στις 7 στην Πλατεία.

31-5-10
.
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: