Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η Συμμορία Merkozy, η Συγκυβέρνηση Παπα-Σαμ και η 6η Δόση. (Αναδιάταξη)




Η φεουδαρχική συμμορία Merkozy, της υπό κατάρρευση ευρωζώνης, εξαπολύει την κατατρομοκράτηση της ελληνικής κοινωνίας μέσω των εγχώριων Συγκυβερνητών Κουίσλιγκ και των επικοινωνιακών Μέσων Μαζικού Εκβιασμού, ότι η 6η δόση των 8 δις € είναι στον «αέρα» εάν δεν δώσουμε «Γη και ύδωρ» δηλαδή εάν δεν σκλαβωθούμε, ματωθούμε και ξεπουληθούμε δια Συμβολαίου και με ορίζοντα 30 ετίας.

Αυτό που αποκρύβουν από τον λαό της Ελλάδας είναι ότι από ένα τέτοιο «πακέτο διάσωσης», κατά μέσο όρο, μόνο το 19% πάει για την κάλυψη του πρωτογενούς ελλείμματος του δημοσίου, το 17% στους ελληνικούς και κυπριακούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ενώ πάνω από το 60% επιστρέφεται ως πληρωμές προς τους ξένους τοκογλύφους δανειστές μας.

Το πρόβλημα λοιπόν το έχουν κατά πρώτο και κύριο λόγο Εκείνοι και το εργαλείο τους η συμμορία Merkozy. Και η πρώτη Κίνηση που μπορεί να τους σαρώσει όλους αυτούς θα ήταν ο τυφώνας μιας Πανεθνικής-Παλλαϊκής Κινητοποίησης όπου από τους πρωταρχικούς της στόχους θα είναι η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής και μια εδώ και τώρα Ελληνική Στάση Πληρωμών προσβλεποντας στη διαγραφή ολόκληρου του τοκογλυφικού χρέους.


Ιδού η Ρόδος…


8-11-2011






_

Δεν υπάρχουν σχόλια: