Τρίτη 22 Απριλίου 2014

«Διεθνιστές» Τουρκόφρονες







Οι αντεθνιστές, αμερικανο-τουρκόφρονες που έχουν ελέγξει απόλυτα τον ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούν τις μουσουλμανικές μειονότητες της Θράκης «ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα»: Οι «διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέως κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, “πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών”» μας λέει ο εκλεκτός του Αλ.Τσίπρα και πρωταγωνιστής στην υπόθεση Σαμπιχά, Δ. Χριστόπουλος.


-Ότι αυτοί οι τύποι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία απέναντι στα ξένα και εγχώρια αφεντικά τους φαίνεται από δυο απλά πράγματα:


1-Από το γεγονός ότι αμφισβητούν προκλητικά την ίδια την Συνθήκη της Λωζάνης/Συνθήκη Ειρήνης, που στο άρθρο 45 αναφέρεται ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (=θρησκευτικός και όχι εθνοτικός προσδιορισμός) αλλά σε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ: «Άρθρον 45. Τα αναγνωρισθέντα δια των διατάξεων του παρόντος Τμήματος δικαιώματα εις τας εν Τουρκία μη μουσουλμανικάς μειονότητας, αναγνωρίζονται επίσης υπό της Ελλάδος εις τας εν τω εδάφει αυτής ευρισκομένας μουσουλμανικάς μειονότητας».


2-Από το γεγονός ότι «βασιλικότεροι του Βασιλέως» αμφισβητούν ακόμα και αυτόν τον ίδιο τον . . . Ερντογάν, που σε δημόσια ομιλία στις 7 Νοεμβρίου 2011, στην πόλη Ρίζε του Πόντου, δήλωνε: ««Όλες οι εθνικότητες, όπως Tούρκοι, Κούρδοι, Λαζοί, Κιρκάσιοι, Απχάζιοι, Πομάκοι, Γεωργιανοί δεν είναι αντιμαχόμενες ως ανώτερες... Ο καθένας είναι πολύτιμος για μας. Κανείς δεν είναι ανώτερος από κανέναν» («Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Abaza, Pomak, Manav, Gürcü gibi etnisitelerin birbirlerine karşı üstün ....Herkes bizim için değerlidir. Kimse kimseden üstün değildir» - Başbakan Recep Tayyip Erdogan, Rize 7.11.2011).





-

Δεν υπάρχουν σχόλια: