Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Αντιρωσικές κυρώσεις (σχόλιο)

 

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο οι κυρώσεις, όπως οι επιβληθείσες της Ε.Ε.  ενάντια στη Ρωσία, να καταστρέφουν οικονομία και κοινωνία εκείνου που τις έχει θεσπίσει.

Μήπως όμως ετούτες οι κυρώσεις είναι μόνο το πρώτο βήμα όπου η υπερελίτ στην Εσπερία προετοιμάζει τους πληθυσμούς για μια κλιμάκωση η οποία οδηγεί στο μεγάλο πόλεμο και στην πυρηνική επίθεση κατά  της Μόσχας; Και βέβαια όχι. Γιατί λοιπόν η ευρωφεουδαρχία λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο; Υπάρχουν 3 λόγοι:

i)  Η υπαρκτή υποταγή στην πλανητική γεωπολιτική των ΗΠΑ είναι ο 1ος λόγος.

ii) Ο 2ος είναι ότι οι κυρώσεις αποτελούν παράγωγο μιας εγγενούς ρωσοφοβικής βούλησης. Προκύπτουν από την φανατική ψυχο-ιδεολογική στράτευση της ευρολιγαρχίας στο τζιχάντ του μεταφιλελεύθερου παγκοσμιοποιητικού δυτικού ολοκληρωτισμού ενάντια στην ρωσική κοινωνική πολιτισμική και εδαφική υπόσταση.

iii) Υπάρχει και ένας 3ος λόγος. Κυρώσεις,  διατροφική ανασφάλεια, ενεργειακή κρίση, σαμποτάζ στο Nord Stream,παραγωγική / βιομηχανική εξάρθρωση κοκ έρχονται ως συνέχεια των covid zero και carbon zero πραξικοπημάτων. Όλα τούτα είναι βήματα της Great Reset μετακαπιταλιστικής μεταβιομηχανικής νεοδουλοπαροικίας και του μεγάλου ανθρωπολογικού μετασχηματισμού. Όπου κατά τους συστημικούς "τεχνο-προφήτες" του νέου Μεσαίωνα:

-Δεν θα ‘χεις τίποτα και θα σαι ευτυχισμένος (Σβαμπ).

- Η ελίτ τα επόμενα χρόνια θα τρώει χαβιάρι {και κρέας} ενώ η πλειοψηφία πεινασμένη {εντομοφαγία } (Ατταλί).

- Δεν θα σε χρειάζονται ούτε καν ως υπηρέτη ή σκλάβο (Χαράρι).

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: