Σάββατο 10 Μαΐου 2014

A. DUGIN: ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ




 Alexander Dugin

Μια είναι μονάχα η απάντηση: Δημοψήφισμα

Μια είναι μονάχα η απάντηση: Δημοψήφισμα. Αυτή είναι η Σωτήρια Πράξη. Κανείς δεν μπορεί να προσφέρει εγγυήσεις στους ανθρώπους αν δεν κατακτήσουν την συλλογική πολιτική υποκειμενικότητα. Με αυτές τις συνθήκες η κατάσταση παραμονής της περιοχής κάτω από το ενιαίο καθεστώς των Ναζί, με επικεφαλής την τρομοκρατική χούντα, είναι αυτοκτονία. Πολιτική Ανεξαρτησία - αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα στη ζωή σε όλη την Νοτιοανατολική Περιοχή. Μετά όλα τα άλλα μπορούν να επιλυθούν, σε μια πιο ξεκάθαρη ατμόσφαιρα. Τώρα το κύριο ζήτημα - Δημοψήφισμα. Μαζικά αύριο. Μετά τη σφαγή της Οδησσού και της Μαριούπολης .

Paul Gubarev: Χθες στην Μαριούπολη η χούντα του Κιέβου και πάλι δολοφόνησε ανθρώπους άοπλους. 9η του Μάη - Ημέρα της Νίκης - οι Ναζί πυροβόλησαν είκοσι πολίτες: τους συντρόφους μας και τους αστυνομικούς, που αρνήθηκαν να εκτελέσουν τις παράνομες διαταγές των αρχών. Τις τελευταίες εβδομάδες, το χάος στην Ουκρανία ανέρχεται στο επίπεδο της γενοκτονίας .

Σύμφωνα με βασικές πληροφορίες, τα τρέχοντα συμβάντα στην Μαριούπολη αύριο ή μεθαύριο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Ντόνετσκ. Η χούντα του Κιέβου ρίχνει όλες τις δυνάμεις της ενάντια στο Δημοψήφισμα μας, ώστε να μην επιτρέψει στους πολίτες του Ντονμπάς να εκφράσουν τη βούλησή τους. Οι φασίστες είναι αποφασισμένοι να μας σκοτώσουν, να χρησιμοποιήσουν τα τανκς για να μας φιμώσουν και να μην μας δώσουν την ευκαιρία να ελευθερωθούμε από την εθνικιστική κυβέρνηση τους.

Η χούντα του Κιέβου θέλει να καταστρέψει το Ντόνετσκ και να διαλύσει την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή. Έτσι, εκπόνησε το σχέδιο με την κατάληψη του κτιρίου να εξουδετερώσει την ψηφοφορία για το Δημοψήφισμα .

Η Πολιτοφυλακή του Ντονμπάς ενθαρρύνει όλους τους συντρόφους και τους υποστηρικτές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ να υπερασπιστούμε την Ανεξαρτησία και την Ελευθερία μας. Όλοι οι ενήλικες άνδρες που έχουν την εμπειρία της στρατιωτικής θητείας, θα πρέπει με την καρδιά τους και τη πίστη τους να πρωτοστατήσουν στην προστασία των αστικών εκλογικών τμημάτων.

Όλοι οφείλουμε να υπερασπιστούμε το Δημοψήφισμα μας στις 11 Μαΐου !

ΜΑΖΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ! ΜΑΖΙ - ΝΙΚΗ !

Alexander Dugin | VK (http://vk.com/duginag)


-


Δεν υπάρχουν σχόλια: