Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Alexey Dobychin: ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ




Alexey Dobychin

[Μήνυμα στις 4 του Ιούλη του στρατιωτικού αξιωματούχου Alexei Dobychin, μαχόμενου στην πρώτη γραμμή του Slavyansk]:

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ...

Αδράνεια για την προστασία από την καταστροφή του ρωσικού λαού της Ουκρανίας – Έγκλημα.

Πούτιν: “Το υποβρύχιο Kursk; Πνίγηκε». «Στο Ρωσικό Donbass; Πέθαναν». 


Στο Slovyansk και ολόγυρα στην Ανατολική Περιοχή της Ουκρανίας ο αγώνας συνεχίζεται. Οι Ουκρανο-φασίστες χρησιμοποιούν βαρύ πυροβολικό, πολλαπλούς εκτοξευτήρες ρουκετών, βαριά τεθωρακισμένα οχήματα, βόμβες διασποράς και απαγορευμένου φωσφόρου. Οι κανονιοβολισμοί είναι καταιγιστικοί. Τα πυρά των πολυβόλων και οι εκρήξεις... Και όλα αυτά μέσα στην εκκωφαντική σιωπή του «ανήσυχου»  Πούτιν και του περιβάλλοντος  του. Το Ρωσικό Donbass καταστρέφεται αμείλικτα, αλλά στη Ρωσία τίποτα δεν κινητοποιείται!

Οι λεγόμενοι πατριώτες- Prokhanov, Dushenov, Starikov, Fedorov και άλλοι - συναγωνίζονται επαναλαμβάνοντας την σοφή ηγεσία του Πούτιν, η όποια αποκαλύφθηκε δεσμευμένη μέσα στις δράσεις  της προδοτικής «πέμπτης φάλαγγας». Ως εκ τούτου αυτά τα φιλο-Πούτιν «αηδόνια» συγκαλύπτουν την  ξεδιάντροπη δειλία και την προδοσία των εθνικών συμφερόντων.


Ξυπνήστε! 

Αυτή η μεγάλη «πέμπτη φάλαγγα» δεν είναι άλλη εκτός από τη δική σας και τον «αρχηγό» σας. Σχεδόν όλα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του, αποτελούνται  από τους φίλους του, τους συγγενείς και τους φίλους τους, τους συναδέλφους από την νεολαία της Αγίας Πετρούπολης και του sodachnikov. Αυτός οικοδόμησε τούτη την εγκληματική  «πέμπτη φάλαγγα», ενώ στο τιμόνι της Ρωσίας βρίσκεται επί  μακρόν για δεκαπέντε χρόνια. Και το αποτέλεσμα – η  πλήρης αποτυχία σε όλους τους τομείς της χώρας, και τώρα τα συμφέροντα μιας χούφτας ξένων ολιγαρχών  είναι υπέρτερα, πάνω από τις ζωές των εκατομμυρίων ρώσων  γυναικών και παιδιών.

 Και τώρα, «Αηδόνια» ο,  σύμφωνα με τους λακέδικους επαίνους σας, «υπέρτατος στρατηγός»  κατέστρεψε δεκάδες χιλιάδες Ρώσους στην Ουκρανία: γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους. Αποχαιρετώντας τους στο έλεος των φασιστών Εβραιο-Μπαντεριστών  - χωρίς καμιά δικαιολογία ! Ανώφελα και άσκοπα. Αυτός δεν φέρνει ρωσικά πυρά, μιας και λογαριάζει το κόστος για να σώσει τους αδελφούς και τις αδελφές μας.  

Ο Ρωσικός λαός ήταν πάντα γνωστός  για τη θυσία και την αυταπάρνηση του. Και τώρα οι λεγόμενοι Ρώσοι πατριώτες ξεκίνησαν μια «πλύση εγκεφάλου» ώστε να δικαιολογήσουν την ανάγκη του ολοκαυτώματος εκατομμυρίων ανθρώπων του  ρωσικού λαού στο Donbass. Υπολογισμοί χρηματο-οικονομικών, υλικών, επικοινωνιακών ( ίματζ) απωλειών,  αναπόφευκτων σε περίπτωση παρέμβασης της Ρωσίας για την σωτηρία του λαού της, παρουσιάστηκαν κάτω από τις βόμβες και τους πυραύλους των Εβραίων μισθοφόρων της Δύσης.

Οι Ρώσοι θα υποφέρουμε από την τιμωρία του Θεού, για τη νωθρότητα και την αδιαφορία μπροστά στην τύχη των χαμένων Ρώσων αδελφών μας στην Ουκρανία.  Εμείς εδώ,  πίνουμε το πικρό ποτήρι του πόνου για την προδοσία της Πίστης, της Πατρίδας και του Λαού.

Και μην εμπιστεύεστε και μην μεταστρέφετε την ευθύνη στον Πούτιν. Θυμόμαστε πώς σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Πούτιν, σχετικά με το τι συνέβη στο υποβρύχιο Κουρσκ,  αυτός απάντησε χαμογελώντας κυνικά - «Πνίγηκε». Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως όταν ρωτηθεί «τι συνέβη στο Ρωσικό Donbass ;» επίσης ευκολότατα και με τρόπο φυσικό  θα ξαναπεί  -«Πέθαναν».

Επιπλέον είστε, πονηροί και δόλιοι στρατηγοί και πολιτικοί. Δεν είσαστε ούτε Ρώσοι ούτε  και Ορθόδοξοι !  

 Εμείς οι Ρώσοι! Και ο Θεός είναι μαζί μας! Και εμείς - εμείς θα κερδίσουμε!
 Δόξα τω Θεώ για τα πάντα! Αμήν. 

04.07.2014

Alexey Dobychin


Πηγή: Alexander Dugin /VK (http://vk.com/duginag)


_

1 σχόλιο:

Ferreter είπε...

Αυτά πολλά εξηγούν:

1-Vladimir Putin wearing the kippah.

http://blog.rabbijason.com/2008/12/politicians-and-kippahs.html

2-Vladimir Putin lights the Shamash of the Menorah.

http://www.shmais.com/component/jumi/results?key=&date=9%2F16%2F2000&num=76