Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Τεχνοδεσποτεία. Εκλεκτές συγγένειες ανάμεσα σε δυτική νεοφεουδαρχία, κινεζικό νεομανδαρινισμό, ρωσικό νεοβογιαρισμό (σχόλιο)

 

Το ψευτοκομμουνιστικό νεομανδαρινάτο Κίνα πρωτοπορεί στα εργαλεία της τεχνοφασιστικής επιτήρησης. [1]

 Με τον Klaus Schwab του WEF να επισημαίνει ότι η Κίνα αποτελεί “πρότυπο για πολλές χώρες” [2]

 -“Ο κρατικός σοσιαλισμός κρατά το λαό σε επίπεδο πρωτόγονης ηλιθιότητας είναι η πλατιά βάση για εκμετάλλευση και δεσποτισμό” (Ένγκελς στον Κάουτσκι).

-“Το κράτος όσο περισσότερες παραγωγικές δυνάμεις παίρνει στην ιδιοκτησία του τόσο γίνεται συλλογικός καπιταλιστής τόσο περισσότερους πολίτες εκμεταλλεύεται” (Ένγκελς Αντι-Ντύριγκ).

 H Ρωσία του Πούτιν έχει στοιχηθεί στη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” του WEF  /  Schwab. Ευθυγραμμίστηκε στο Covid-19 παγκόσμιο πραξικόπημα του υγειονομικού Λεβιάθαν, των Lockdown, του υποχρεωτικού εμβολιασμού, του κώδικα QR / των πιστοποιητικών υγείας. Και τώρα ο νόμος της (υποταγμένης στην ολιγαρχία και την εταιρική τεχνο-νομενκλατούρα) Δούμα για το “Ενοποιημένο Βιομετρικό Σύστημα” (σαρώσεις προσώπου και δείγματα φωνής, που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και παιδιά). [3]

 Το παγκόσμιο "πολυπολικό" ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης οικοδομείται.

 

Σημειώσεις

[1]  https://onezero.medium.com/chinas-sharp-eyes-program-aims-to-surveil-100-of-public-space-ddc22d63e015

 [2]   https://humanevents.com/2022/11/23/wef-founder-klaus-schwab-says-china-is-role-model-for-many-countries

[3]  https://katyusha.org/oczifrovka/myi-za-eto-voyuem-czifrosektantyi-prodavili-vozmozhnost-torgovli-nashimi-liczami-nesmotrya-na-moshhnoe-narodnoe-soprotivlenie-zakonoproekt-o-ebs-proshel-vtoroe-chtenie.html



-



Δεν υπάρχουν σχόλια: