Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Κυβερνήσεις - κράτη - διεθνικές εταιρίες - μυστικές δομές - βαθιά εξουσία (σχόλιο)

 

 

Ο πλανητικός ανταγωνισμός για ισχύ, πόρους και πληροφορίες, ορίζεται από πλήθος μεγάλων, μεσαίων και μικρών "παικτών".

Όταν όμως σκεφτόμαστε ή αναφερόμαστε στα θέματα και τις συγκρούσεις του σύγχρονου κόσμου, συχνά προτάσσουμε με τρόπο εμμονικό, τη φαινομενική συμπεριφορά κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων.

Ξεχνάμε την βαθιά εξουσία (deep power) της οποίας τούτοι είναι εντολοδόχοι:  Διεθνικές εταιρίες,  κλειστές δομές και συνομαδώσεις των υπερελίτ, ολιγαρχικές φράξιες με ιδιαίτερα συμφέροντα, μυστικές υπηρεσίες, συνδικάτα του εγκληματικού κεφαλαίου κοκ.

Αυτή η βαθιά εξουσία αφορά την κεκρυμμένη επικυρίαρχη λειτουργία των διαπλεγμένων κρατικών και διεθνικών εταιρικών δομών. Χωρίς την καταπολέμηση και τη συντριβή της δεν μπορεί να υπάρξει ανθρώπινη χειραφέτηση και κοινωνική ευζωία.

Μέσα στην τριετία η βαθιά εξουσία των υπερπαγκοσμιοποιητών νεοφεουδαρχών, η "Μαύρη Διεθνής" - που κατέχει τη συλλογική Δύση - έχει εξαπολύσει τον τρανσουμανιστικό μηδενισμό  GreatReset  σε 3 κεντρικά μέτωπα:

α) Παγκόσμιο Covid19 υγειονομικό πραξικόπημα.

β) Ατζέντα πράσινη μετάβαση.

γ) Διαρκής πόλεμος στην Ευρώπη, οικονομική αποδιάρθρωση και μαζική λιμοκτονία.

Δεδομένου ότι:

Ως προς το α) το πραξικόπημα "πανδημία" αντιμετωπίζει εμπλοκές ήτοι

-Μαζική αμφισβήτηση και αντίσταση, με κορυφαία παρούσα στιγμή το "κομβόι ελευθερίας" στο Καναδά.

- Αντιφάσεις ως προς την πλήρη και καθολική ευθυγράμμιση των χωρών του κόσμου.

 Ως προς το β) το σχέδιο πράσινη μετάβαση συναντά εμπόδια με την επελαύνουσα ενεργειακή κρίση.

Ως προς το γ) η “Μαύρη Διεθνής”συστοιχίζοντας όλες τις χώρες της εσπερίας, διασυνδεδεμένη με τους μπαντεριστές, ήταν ανεκτική στην 8χρονη γενοκτονία στο Ντονμπάς. Έχοντας ως στρατηγική την περικύκλωση / κατάληψη των ρωσικών εδαφών και πόρων προχώρησε ταχύτατα στην πρόκληση, αξιοποίηση και μόχλευση ενός μακροχρόνιου αιματηρού πολέμου στην Ουκρανία. Επιλέγοντας  τον πόλεμο με το μετανεωτερικό "σιδηρούν παραπέτασμα" έθεσε ως σκοπούς την κατάρρευση / αποικιοποίηση της Ρωσίας, τη συντριβή της παγκόσμιας γεωργικής / βιομηχανικής παραγωγής, την απέραντη φτώχεια και λιμοκτονία. Η οποία μέλει να διαπεράσει τις κοινωνίες της Δύσης ώστε να εδραιωθούν και να ευοδωθούν οι δυο κύριες λειτουργίες που υπηρετούσε η Covid "πανδημία" ήτοι

- η τεχνοδεσποτική μεταβιομηχανική αναμόρφωση του κόσμου.

- η ολοκληρωτική ανθρωπολογική μετάλλαξη.

Είτε λοιπόν γίνεται αντιληπτό είτε όχι,  τώρα εδώ στο πεδίο του ρωσο-ουκρανικού πολέμου λειτουργεί το κεντρικό γεωπολιτικό εργαστήριο του κόσμου, εντός του οποίου κατασκευάζονται οι όροι ύπαρξης της ανθρωπότητας για την επόμενη 25ετία.

 

 -

Δεν υπάρχουν σχόλια: